Fysio4all

Fysio4all

fysio4all.pngFysio4all is een praktijk gespecialiseerd in sport en revalidatie, maar ook voor algemene klachten kan men er terecht.De praktijk in Renswoude worden gerund door Thea en Martin Rietdijk.

De praktijk houd zich bezig met(sport)fysiotherapie en revalidatie voor zowel (top)sporters, gehandicapte sporter als patiënt met algemene klachten.Verder beschikken wij over een oefenzaal en bieden mogelijkheden voor groepslessen.

Wij werken samen met orthopeden uit binnen- en buitenland. Fysio4all voor all wil het beste voor de patiënt,daar passen geen lange wachttijden bij.Ook word er gestreefd naar een optimale samenwerking met artsen en andere disciplines in de regio.

Op www.Fysio4all.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft.

 

Bij de totstandkoming van het Renswoudse sport & vitaliteitsakkoord heeft Fysio4all meegedacht en advies gegeven. In het eerste project gaan we zo veel mogelijk bewoners een fit test afnemen en deze zo goed mogelijk voorzien van informatie wat ze het beste kunnen doen om de fitter te worden en te blijven. Het 2e project van dit akkoord, de gezinsaanpak voor kinderen met overgewicht, zal Fysio4all betrokken zijn.Samen met andere disciplines voor kinderen en ouders met overgewicht te helpen om te gaan bewegen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!