Sportvereniging Renswouw

Sportvereniging Renswouw

SVRlargewide.png
Sportvereniging Renswouw (S.V. Renswouw) is een omnisportvereniging waar drie- ‘wekelijkse’ sportonderdelen zijn ondergebracht, te weten een Volleybal-, Badminton- en Gymnastiekvereniging.

Sinds een jaar zijn deze activiteiten nog verder aangevuld met enkele senioren-sporten, zoals 'Dynamic tennis' (indoor tennis in een lage versnelling) en 'Koersbal'. 

De thuisbasis voor al deze sportonderdelen is ‘Sporthal De Hokhorst’, waar je altijd met open armen ontvangen wordt. Dus of het nu gaat om het verbeteren van je rackettechniek, samenspel, dynamiek, lenigheid, slag- of sprongkracht, of wil je simpelweg graag deel uitmaken van een gezellige sportvereniging… bij S.V. Renswouw ben je aan het juiste adres.


Op onze website www.svrenswouw.nl vind je alle mogelijke informatie terug, maar belangrijker nog: kom gewoon eens vrijblijvend langs, laat je informeren of speel mee.


De senioren avtiviteiten, koersbal & dynamic tennis, waren al zeer geschikt als basis voor onze deelname aan het lokale sportakkoord, waarbij de focus in eerste instantie ook op senioren ligt.
Bij de totstandkoming van het Renswoudse sport & vitaliteitsakkoord heeft onze sportverening, als onderdeel van het kernteam, met name de focus gelegd op de ontwikkeling van de zgn. Sporthub.

Wij hopen dat hiermee een blijvende ontmoetingsplaats wordt gecreëerd, waarin iedereen en met name de ouderen uit onze gemeenschap op een leuke, gezellige, actieve en sportieve manier kunnen samen komen. Of dit nu is als deelnemer aan één van de diverse activiteiten, of simpelweg als toeschouwer hierbij... wat ons betreft bent u altijd van harte welkom! Want: "Sport Verenigt" !Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!